PixelBalance Photography Studio

About me


Bruiloften zijn een bijzonder moment om te fotograferen.
Ik mag even komen kijken in iemands leven – op hét belangrijkste moment – en ik realiseer me dat mijn foto’s nog jaren met jullie zullen meegaan.
” – Roger Toussaint

 
Freelance fotograaf | Adviseur duurzaamheid

Roger Toussaint


Welkom!
Mijn naam is Roger en ik woon en werk in de Gooi & Vechtstreek. Naast mijn werk als freelance fotograaf ben ik actief als adviseur duurzaamheid waarbij ik de mogelijkheden voor duurzame stedelijke ontwikkeling in Europa onderzoek.

Ik ben al sinds jongs af aan bezig met fotografie. Toen ik in 2007 naar Costa Rica ging voor een werkstage van 5 maanden, werd het tijd voor een goede camera! Daar heb ik vooral veel aan natuurfotografie kunnen doen, maar ook het thema portretfotografie is daar meer gaan leven. Nu ben ik vooral actief als portret- en bruidsfotograaf. Ik heb al met veel plezier vele portretten, vriendinnen-shoots, loveshoots, bruiloften, verjaardagen, congressen en newborn shoots mogen doen.

Op zoek naar een fotograaf voor een frisse en spontane bruidsreportage of aansprekende (zakelijke) portretten? Met PixelBalance werk ik door heel Nederland!

Tools of the trade
Canon 6D l Canon 50D l Canon 24-70mm f/2.8L USM l Canon 100mm f/2.8 l Canon 50mm f/1.8 l Canon 70-200mm f/4L

Ik heb o.a. gewerkt met: Sonos, PostNL, ING, TNO, NLevator, Stichting Flor Ayuda, Vedder & Vedder.

Neem gerust even contact op voor suggesties of vragen!


 
 
Testimonials

Ervaringen


 

Janet
"Roger is een fotograaf die door zijn zorgvuldige en respectvolle benadering erin slaagde mij van mijn beste kant te laten zien."

Nienke & Ramon
Vanaf het eerste gesprek bij ons thuis hadden we een erg goed gevoel bij Roger en Olaf. Na een leuk gesprek waarin ze mooie voorbeelden hebben laten zien, was het zeker dat we ze graag bij onze bruiloft wilden hebben. Op de dag zelf zijn ze ruim 12 uur aanwezig geweest, waardoor ze vanaf de voorbereiding tot en met het feest ‘s avonds foto’s hebben gemaakt. Het was leuk om tussen alle drukte door Roger en Olaf aan het werk te zien. Het resultaat is fantastisch! Zeer goede kwaliteit foto’s, op belangrijke momenten vanuit twee hoeken, beide met een eigen stijl en toch zeer goed bij elkaar passend. De hele fotoserie geeft een extra mooi aandenken aan onze trouwdag. De aanlevering van de preview en daarna alle foto’s was snel en precies volgens afspraak. Kortom: Roger en Olaf hebben ervoor gezorgd dat we nog heel lang van alle bijzondere momenten kunnen genieten. Absoluut een aanrader!

Nienke & Ramon
-
Mornay & Wouter
Gedurende een maand hebben wij met een 5tal fotografen rond de tafel gezetten. Daarbij viel ons al gelijk op dat er wij bij Roger ons erg op ons gemak voelde, het professioneel was en de stijl van zijn fotografie ons aansprak. Daarnaast was zijn prijs binnen ons budget en was hij super flexibel om ons tegemoet te komen in onze wensen. Enkele voorbeelden: - Een 2de fotograaf? Geen probleem, hij werkt al jaren samen met Olaf, die ook fantastisch fotografeerd en ze hadden duidelijk een fijne chemie en iedereen voelde zich op zijn gemak met hun erbij. - Op het laatste moment toch beslissen om een extra uur fotografie erbij te doen, een dag van in totaal 13 uur voor de heren? Geen probleem! Kortom. De foto’s waren bovenverwachting mooi, gaven de dag en alle aspecten ervan fantastisch weer en zowel Roger en Olaf waren een toegevoegde waarde op de dag. Heren bedankt en voor iedereen die twijfelt, wij raden PixelBalance Photography van harte aan! Liefs, Wouter en Mornay

Mornay & Wouter
-
Gertjan & Jolanda
Roger en Olaf hadden eerder gefotografeerd op de bruiloft van onze beste vrienden. Na het zien van de foto's wisten we al dat wij hun ook wilde voor onze bruiloft. De chemie tussen die twee en de ontspannen sfeer hebben we ervoor gezorgd dat de foto's ontzettend goed zijn gelukt. Ondanks de slechte weersomstandigheden namen ze elk moment om toch even buiten foto's te maken. Het uiteindelijke resultaat was fantastisch. Het was net een leuk dagje uit. Wij kunnen Olaf en Roger aan iedereen aanraden!

Gertjan & Jolanda
-
Laura & Alexander
"De communicatie verliep heel goed, Roger voelt goed aan wat je wel en niet wilt. Een paar dagen voor de bruiloft belde hij nog even om de laatste dingen door te nemen, heel fijn want door de stress was ik dat zelf helemaal vergeten. Op de dag zelf was hij ruim op tijd op de locatie en heeft hij eerder nog wat foto's genomen tijdens het opmaken en aankleden. Gedurende de dag was hij een hele fijne aanwezigheid. Toen we later de foto's terugkeken heeft hij precies de goede momenten gefotografeerd, en heb ik op het moment zelf helemaal niet gemerkt dat hij aanwezig was. Met het eindresultaat zijn we heel blij. Heel veel mooie foto's en precies op de manier waarop wij dit wensten. Een kleine week na de bruiloft kregen we al een sneak preview, en niet lang daarna alle foto's. Wij zijn heel blij dat we Roger hebben gevonden om voor ons deze dag vast te leggen en kan zijn werk van harte aanbevelen!"

Laura & Alexander
Suzanne & Ron
We zijn superblij met de fantastische foto's! Alles was heel goed en professioneel geregeld. Er was al meteen veel aandacht voor onze wensen, en de fotografen voelden onze stijl goed aan. Ze hebben de dag prachtig op beeld gevangen. We hebben prachtige trouwfoto's waar we nog heel veel van gaan genieten! Zeker een aanrader!

Suzanne & Ron
Gwen & Marco
"Hele fijne, ontspannen, proffesionele fotografen die prachtige foto's maken!"

Gwen & Marco
Roland
"De juiste foto voor een mooi LinkedIn profiel is het begin. Eerst was zo'n fotoshoot wel wat onwennig, maar ik was wel snel op mijn gemak. Uiteraard gelijk heel benieuwd naar het resultaat. En dat mag er zijn!"

Roland
Data analist
-
PostNL
Ozline & Baris
"PixelBalance is een extreem persoonlijk en professioneel fotografie bedrijf. Wij hadden de fotografie voor onze bruiloft niet beter en mooier kunnen voorstellen. Zowel de hele samenwerking als het resultaat is prachtig. Ook onze gasten hebben ons meerdere malen laten weten dat zij de fotograaf erg prettig hebben ervaren. Hij was onzichtbaar maar toch aanwezig, professioneel maar toch zeer persoonlijk. Ik raad PixelBalance al mijn vrienden aan en bij de volgende 'levensgebeurtenis' neem ik weer contact op!"

Ozline & Baris
Willem
"Roger heeft van het bestuur van Stichting Flor Ayuda professionele profielfoto's gemaakt. Daarbij heeft Roger de vaardigheid om mensen zich voor de camera op hun gemak te laten voelen, waardoor er natuurlijke en aansprekende beelden ontstaan."

Willem
Bestuurslid
-
Rosalinde & Paul
"Roger has photographed our wedding and we were very content with his work. It is an important day and you want everything to go right. He is very reliable, friendly and did his work almost unnoticed: a guarantee for a relaxed atmosphere and great pictures!! I can recommend him to everyone! Thank you so much Roger!"

Rosalinde & Paul
Robert & Jolanda
"Na een tip kwamen we in contact met PixelBalance Photography. Het eerste contact voelde al goed en dat heeft doorgewerkt op onze trouwdag. Wat een prettige manier van werken. Alle momenten perfect op de foto en verder geruisloos en onzichtbaar om je heen; knap! Flexibel, snel en een hele goede kwaliteit van foto's. Top!"

Robert & Jolanda